Partners

Partners

Met reeds 11 jaar ervaring in de ICT dienstverlening zijn wij voor zowel particulier en zakelijk het aanspreekpunt voor alle ICT gerelateerde vraagstukken. Onze ervaring is zeer gevarieerd, van het aansluiten en configureren van één systeem tot het aansluiten van een geheel bedrijfsnetwerk tot 50 man personeel. Om het voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te houden hebben we om deze reden Computerdoc opgesplitst in de particuliere en zakelijke markt zowel in Almere als in Amsterdam.

Computerhulp Almere

Computerhulp AlmereVanuit Computerhulp Almere bieden wij ICT support & beheer voor MKB organisaties, ZZP’ers & particulieren in de regio Almere. De focus ligt hierbij op systeembeheer & netwerkbeheer in Almere; van het aansluiten en configureren van één systeem tot het aansluiten van een geheel bedrijfsnetwerk tot 50 man personeel. Ook Cloud werkplekken en/of het beheer van servers en het huren van systemen behoord tot de mogelijkheden die wij bieden aan onze klanten. Lees meer over Computerhulp Almere.

Computerhulp Amsterdam

Computerhulp AmsterdamVanuit Computerhulp Amsterdam bieden wij ICT support & beheer voor MKB organisaties, ZZP’ers & particulieren, maar in de regio Amsterdam. Net als bij Computerhulp Almere ligt de focus op systeembeheer & netwerkbeheer. Lees meer over Computerhulp Amsterdam.

Suncomputers

Suncomputers ICTSuncomputers biedt all-Round ICT Automatisering voor zowel MKB als particulier in meerdere regio’s. Onze diensten variëren hierbij van Systeembeheer tot consultancy tot spoedservice. Meer weten over de uitgebreide mogelijkheden? Lees hier meer over Suncomputers.