Zakelijk Systeembeheer en ICT Automatisering

Systeembeheer en automatisering

Voor uw bedrijf is de werking en continuïteit van uw ICT-omgeving van groot belang. Onze allround specialisten inventariseren de bedrijfsprocessen en nemen hierin alle ICT-gerelateerde zaken mee om de ICT-omgeving optimaal in te richten en te automatiseren.

Door ICT-processen op een juiste manier in te richten en op elkaar te laten aansluiten kan vaak een enorme efficiëntieslag zelfs een kostenbesparing binnen de organisatie gerealiseerd worden. Onze specialisten hebben ervaring met veel verschillende oplossingen en diensten. Op basis van uw wensen en uw huidige omgeving kiezen wij samen met u de diensten die het beste bij uw organisatie passen. Vervolgens worden deze door ons voor u ingericht en zo goed mogelijk op elkaar aangesloten.

Wij zien bij veel organisaties dat de ICT-omgeving beter en efficiënter ingericht kan worden. Vraag nu direct een kosteloos kennismakingsgesprek aan met een allround Computerdoc specialist om uw ICT-omgeving vrijblijvend te inventariseren en te evalueren.

Regio’s

Wij voeren onze werkzaamheden uit in de volgende regio’s, ook wanneer u niet in één van onderstaande regio’s gevestigd bent kunt u altijd contact met ons opnemen en uw ICT vraagstuk aan ons voorleggen.

  • Systeembeheer en automatisering Almere
  • Systeembeheer en automatisering Amsterdam
  • Systeembeheer en automatisering Lelystad
  • Systeembeheer en automatisering Bussum
  • Systeembeheer en automatisering Naarden
  • Systeembeheer en automatisering Huizen
  • Systeembeheer en automatisering Muiden

 

Werkwijze

Computerdoc realiseert uw optimale ICT-omgeving in drie fasen.

Inventarisatie en adviesinventarisatie systeembeheer en automatisering Almere en Amsterdam

Samen met u inventariseren wij de bedrijfsprocessen en uw huidige ICT-infrastructuur. In combinatie met uw wensen wordt op basis hiervan gekozen voor een aantal ICT-oplossingen.

Integratie en adoptie

Vervolgens gaan wij de diensten en oplossingen voor u inrichten en integreren binnen de organisatie. Na oplevering volgt een periode van adoptie van de vernieuwde omgeving door de organisatie. Hierbij is integratie systeembeheer en automatiseringhet zeer belangrijk dat op de juiste manier gewerkt zal worden met de vernieuwde omgeving. In deze fase ondersteunen wij u om van de vernieuwde ICT-omgeving een succes te maken.

Systeembeheer en support

Wanneer de organisatie volledig werkt met de vernieuwde ICT-omgeving ontzorgen wij u in het dagelijks systeembeheer en support bij vragen en storingen.systeembeheer en support