Backupdiensten

Datarescue

Computerdoc biedt vanaf heden ook datarescue aan. Wanneer uw harddisk gecrasht is of u niet meer in uw laptop of telefoon komt kunnen wij vaak alsnog bij u voor de data.

Online Backup Werkplekken

Wanneer u geen server heeft maar wel beschikt over meerdere werkplekken dan bieden wij de functie Online Backup Werkplekken aan. Met behulp van een fileserver zorgen wij ervoor dat uw data in eerste instantie binnen uw bedrijf dubbel wordt opgeslagen vervolgens wordt er online een backup naar onze servers gestuurd.

Lees meer overĀ Online Backup Werkplekken…

Online Backup Servers

Wanneer u een server gebruikt in uw organisatie dan staan hier de bestanden van de gebruikers op in sommige gevallen staan hier ook alle emails van de gebruikers in. Het is van groot belang dat deze dat bij een crash niet verloren gaat.

Lees meer overĀ Online Backup Servers…

Offline Backup van Servers en/of Werkplekken

In sommige gevallen kan het noodzakelijk zijn dat u geen online backups wilt hebben. Daarom kunt u ook voor offline backups bij ons terecht. Deze kunnen wij afhankelijk van uw situatie en wensen voor u versleutelen zodat in geval van diefstal er geen data bij onbekende terecht komt.

Een offline backup kan op een externe schijf of een USB-stick voor u gemaakt worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen op telefoonnummer 020 7162626.