ShareSync

Algemeen

ShareSync is een bestandssynchronisatiedienst geschikt voor de zakelijke markt. Deze dienst kent vele voordelen welke de concurrende producten niet kennen. Zo heeft u standaard de beschikking over de volgende voordelen:

Ongelimiteerde opslagruimte

Met ShareSync krijgt u een ongelimiteerde opslagruiSharesyncmte per gebruiker. Zo kan iedere gebruiker al zijn of haar bestanden delen met zijn of haar collega’s.

Platformen

ShareSync is geschikt voor alle platformen zoals windows, linux en mac maar ook alle mobiele platformen zoals Android, iOS en Windows phone.

Webinterface

Per gebruiker is er een webinterface waardoor ook achter andere systemen u via uw webbrowser altijd bij uw bestanden kunt.

Delen in groepen

Binnen ShareSync kunt u groepen aanmaken denk bijvoorbeeld aan de groepen directie of HRM. U kunt uw bestanden direct delen met deze groepen, zo hoeft u niet los gebruikers op te zoeken om bestanden of mappen mee te delen.

Samen bestanden bewerken

ShareSync werkt met versiebeheer op deze manier kan niet alleen een oude versie worden teruggehaald van een document maar is het ook mogelijk om te bekijken welke collega wanneer aan een bepaald bestand gewerkt heeft en maakt u altijd gebruik van de nieuwste versie van dit bestand.

Office plugin (UNIEK)

Een geweldige functie van ShareSync zijn de office plugins. Wanneer u met ShareSync een email wilt sturen met grotere attachments zal ShareSync deze vervangen door een link. De attachments worden nu naar de server gestuurd en het afleveradres krijgt keurige downloadlinks te zien. Ook in word, excel en powerpoint kan met de ShareSync applicatie direct een net aangemaakt bestand worden gedeeld met collega’s.

Encryptie van bestanden

Wij bij Computerdoc vinden beveiliging erg belangrijk daarom wordt elk bestand versleuteld zodat de data absoluut ontoegankelijk is voor derde partijen. Deze sleutels zijn in tegenstelling tot andere concurrende bestandsynchronisatiesoftware allemaal uniek!

Administrator

Wanneer u ShareSync aanschaft krijgt de administrator toegang tot een webinterface waarop alle gebruikers kunnen worden beheerd.

Remote wipe

Een zeer belangrijke functie is de remote wipe. Wanneer u helaas afscheid dient te nemen van één van uw medewerkers dan kunt u door middel van deze functie direct zorgen dat alle bedrijfsgerelateerde data direct van zijn of haar apparatuur verwijderd wordt.

99,99% uptime garantie

Omdat wij zeer veel vertrouwen hebben in deze dienst bieden wij een uptime garantie van de servers aan van maar liefst 99,99%, hier zetten wij financiële compensatie tegenover.

Heeft u nog vragen of wilt u graag een demonstratie neem dan contact op via telefoonnummer 020 716 2626