Systeem en netwerkbeheer op kantoor

Systeembeheer / netwerkbeheer

Iedere medewerker heeft andere programma’s en tools nodig om zijn werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Computerdoc kan helpen bij het inrichten van werkplekken voor uw gebruikers tevens kunnen wij hulp bieden bij alledaagse computerproblemen zoals het verwijderen van virussen instellen van emailaccounts of toegang geven tot bedrijfsapplicaties en printers of u nu een eenmanszaak heeft of met 50 FTE op kantoor zit Computerdoc heeft een oplossing voor iedere situatie.

Serverbeheer

Computerdoc kan het beheer van uw server(s) volledig op zich nemen zodat u zich kunt focussen op uw core-business. Ook voor serverbeheer is bij ons geen servicecontract vereist.

Wij beschouwen serverbeheer uit onder andere:

Onderdeel Betreft Locatie
Updates voor de server Updates voor de server Afhankelijk van de werkzaamheden vinden deze fysiek op locatie plaats of via remote toegang
Controle toestand server Nakijken logbestanden van de server en de monitoring tools. Indien actie vereist dit direct doorvoeren of inplannen Bij voorkeur via remote toegang
Request voor change Een wijziging in het systeem is aangevraagd door opdrachtgever. Afhankelijk van de werkzaamheden vinden deze fysiek op locatie plaats of via remote toegang

 

Remote Monitoring

Wanneer een servicecontract wordt afgenomen installeren wij monitoring software. Deze software zorgt ervoor dat wij ten alle tijden pro-actief kunnen zien of er iets mis gaat op de server, op deze manier kunnen wij pro-actief problemen verhelpen of het u melden wanneer bijvoorbeeld de schijven of het werkgeheugen volloopt.

Backups

Computerdoc levert verschillende manieren voor het maken van backups van uw bedrijfskritische informatie.

Lees meer over de verschillende manieren van back-ups maken.

Daarnaast levert Computerdoc ook noodstroomvoorzieningen zodat de server niet uit zal vallen bij een eventuele stroomstoring.

Regio’s

Wij voeren onze werkzaamheden uit in de volgende regio’s, ook wanneer u niet in één van onderstaande regio’s gevestigd bent kunt u altijd contact met ons opnemen en uw ICT vraagstuk aan ons voorleggen.

  • Systeembeheer en automatisering Almere
  • Systeembeheer en automatisering Amsterdam
  • Systeembeheer en automatisering Lelystad
  • Systeembeheer en automatisering Bussum
  • Systeembeheer en automatisering Naarden
  • Systeembeheer en automatisering Huizen
  • Systeembeheer en automatisering Muiden

Netwerkbeheer

Computerdoc werkt samen met een aantal electriciens en internetproviders hierdoor kunnen wij voor u een uitstekend bedrijfsnetwerk aanleggen. De volgende werkzaamheden kunnen wij voor u verrichten:

  • Leveren installeren en configureren modem
  • Leveren van ADSL/VDSL/BVDSL/Coax en of glasvezelverbindingen
  • Aanbrengen van wandgoten t.b.v. electriciteit en ethernetpoorten
  • Leggen van ethernetkabels
Vragen? of wilt u direct onze hulp inschakelen bel 020 716 2626