Nest Thermostaat

Auto-Schema – Nest leert van u

Nest Auto learning
Nest maakt een persoonlijk schema op basis van de temperatuuraanpassingen die u doet. De thermostaat leert dus van uw voorkeuren en past zich aan uw dag- en nachtritme aan.


Auto-Afwezig – Nest past de temperatuur aan

nest afwezigDoordat Nest sensoren heeft en heel slim is geprogrammeerd, weet de thermostaat wanneer u niet thuis bent. Dus bent u een avondje naar de film of een weekendje weg, dan past Nest automatisch de temperatuur aan. Het huis wordt nooit meer onnodig verwarmd.


Op afstand de temperatuur regelen

Of u nu aan het fietsen bent, achter uw bureau zit of een weekendje in de nest appArdennen verblijft. Als uw Nest met wifi is verbonden, kunt u overal de temperatuur in huis aanpassen. Gewoon met uw smartphone, tablet of computer.

Download de Nest app alvast:

Appstore    Googleplay


True Radiant: efficiënt verwarmen

nest voorverwamen

 

 

Vanaf nu staat de verwarming nooit meer te lang aan. Nest leert hoe lang het duurt voordat de cv het huis heeft opgewarmd. En zorgt ervoor dat het in huis de juiste temperatuur is op het juiste moment.


Nest Blaadje: zien wanneer u bespaart

nest blaadje
Ziet u het groene blaadje in de display van uw Nest verschijnen? Dan heeft u een temperatuur gekozen waarmee u energie bespaart.

De gemiddelde energiebesparing met een Nest bedraagt 20 – 25% van uw huidige energierekening


nest installComputerdoc verzorgt de installatie

Uw Nest wordt door ons geïnstalleerd. Wij monteren de thermostaat op de juiste plek, daarnaast helpen wij met het instellen van de thermostaat en zorgen wij dat de applicatie op uw mobiel of tablet staat.

Prijs

De kosten voor de Nest Thermostaat bedragen €249,-
Computerdoc verzorgt tevens de installatie voor u. De kosten hiervoor zijn €100,- voor extra werkzaamheden of een uitgebreide installatie wordt €85,- extra berekend.
Wanneer wij de Nest op voorraad hebben leveren wij binnen 2 weken.

Video met verdere toelichting